Wednesday, March 25, 2009

Penyokong Mukhriz tidak boleh terima hakikat...


Dua gambar diatas ialah gambar penyokong Mukhriz yang cuba merusuh semalam. Cukup memalukan, mereka tidak boleh menerima hakikat Mahathirisme sudah ditolak dalam UMNO. Polis terpaksa campur tangan.
Tahniah walaupun ketika kewujudan awal blog ini ramai raguikan kami. Namun sasaran kami jelas menolak Mahathirisme dan mengangkat politik baru. KJ membuktikan dia berjiwa besar.
Mukhriz terus kecewa....Mahathir akan terus meracau

4 comments:

M.H.A Hamzah said...

huahuahua...gadoh jgn x gaduh...bersatu kita bersatu menipu umat melayu...bersama kita bersatu,bantu kroni dan menantu...umno terus mara menolak mahathirisma!!!

Anonymous said...

assalamualaikum,
mengikut apa yg aku baca dalam blog ang, ang ni mmg kaki ampu KJ...ang dedahkan semua, konon nya macam mukriz tu korup...ada bukti bro...?? sama la mcm orang cakap KJ korup, mmg xder bukti...tapi KJ kan dah kena teguran sebab politik wang...mukriz ada kena teguran tak...?? dah terbukti la KJ tu berpolitik menggunakan wang...ang ni mmg kaki ampu no. 1 satu la...KJ bukan baca pun blog ang ni...lg 1, aku tgk ramai sgt yg xsuka KJ...kalau KJ still dalam parti konpem UMNO akan lebih cepat lingkup...aku pun ahli umno gak...tapi bila ang buruk2 org yg aku sokong, aku pun buruk2kan la balik org yg ang sokong tu kan...baru adil dan saksama...

Anonymous said...

Pungkok butuh mak kau la nak selamatkan UMNO!!!

UMNO akan rakyat kuburkan habis2san...!!!

Anonymous said...

hi hi hi...

'polis terpaksa campurtangan...'

sebb kj tu takut kene blasah/kondem ngan perwakilan. calon2 lain dlm persidangan ni relaks je berjalan ke sana ke mari tgk2 barang ke g toilet ke...

kj? diiring polis 24 jam?.....mcm org bersalah jer