Tuesday, April 21, 2009

Rosmah isteri yang terpaksa dibeli...


Masihkah kita ingat setiap kali menerima PM baru pasti negara ini menjadi tumpuan pemimpin dunia menghantar ucap tahniah..... Namun bila Najib naik jadi PM berlaku sebaliknya seperti Malaysia tiada di mata dunia.

Maka media tempatanlah yang main peranan hebat puja Najib. maka bukan sedikit ruang kononya eksklusif ....interview Rosmah, Toh Puan Raha (mak Najib)...

Tapi kenapa tiada media yang nak interview janda Najib Puteri Zainah. Bukan sedikit masa yang mereka hidup bersama, sehinggalah Rosmah datang membomohkan Najib. Tentu banyak cerita menarik juga boleh diceritakan Puteri Zainah isteri pertama Najib.

Selepas bertemu Rosmah, Najib tiba tiba gila dengan Rosmah sehingga sanggup menuduh isteri pertamanya ada penyakit gila babi. Tuduhan ini disiar di media dan disebut di mahkamah untuk memudahkan proses cerainya. Rosmah pula pada ketika itu isteri orang telah juga meninggalkan suaminya dan mendesak cerai dengan membayar tebus talak yang tinggi nilainya.

Persoalanya kini sudahkah Puteri Zainah pulih kerana 'gila babi"...? benarkah Puteri Zainah gila babi atau sengaja dituduh Najib untuk memudahkan cerai atau memang dia terkena buatan sihir angkara Rosmah..?


Kepada sesiapa yang punya maklumat mengenai isteri pertama Najib boleh email kepada selamatkanumno@gmail.com

No comments: