Wednesday, May 15, 2013

TAMAT PILIHANRAYA NAJIB TEWAS

Setelah tamat pilihan raya - kami memulakan blogging semula kerana kami tidak mahu niat kami disalah tafsirkan untuk menggagalkan PRU 13 ini.Setelah tamat dan setelah kabinet di lantik - gerakan kami kami teruskan untuk menolak Najib Tun Abdul Razak yang pada kami telah gagal dalam usaha untuk memartabatkan Barisan Nasional sekali gus menaikkan martabat orang Melayu. Najib gagal sehingga PRU 13 ini menyaksikan Selangor yang dipimpin oleh Najib tewas teruk kali ini. Kita saksikan undi meningkat di Terengganu - Johor dan dan kerusi lain seperti di Melaka.

Najib TEWAS dan Najib perlu melepaskan jawatan untuk kepentingan bersama khususnya dalam berdepan dengan saat getir politik negara. Mungkin Najib mahu secara akur melepaskan jawatan Presiden dan Perdana Menteri kerana kegagalkan dalam menerajui Barisan Nasional dan UMNO khususnya.

HANYA SATU YANG PERLU KITA FAHAM - NAJIB TEWAS - MASA UNTUK MELEPASKAN JAWATAN

1 comment:

Anonymous said...

Kepada YB. Perdana Menteri Dato' Sri Haji Mohammad Najib bin Tun Haji Abdul Razak,

Di sini saya ingin mengatakan bahawa BN kalah bukanlah koncern BN tak baik, khas nya MCA kerana kebanyakan Ahli MCA cabangan bawah, pemimpinnya sudah berjaya sombong dan tidak berkhimat dan ular, olih itu mengakibatkan ramai Malay, Cina dan India naik marah dan kalah PRU 13 teruk

Contohnya yang saya tahu Pengerusi MCA GOMBAK YIP KUM FOOK dan Permuda MCA GOMBAK YIP JIUN HANN, mereka ular sampai wang Tokong pun berani telang dan halau Sami Buddha keluar dari tokong, orang ramai benci MCA.

Apabila mereka tolong Donald Lim Siang Chai di Selayang, orang ramai salah sangka Donald Lim sama satu kaki……

Sekira MCA cuba ingin memulit nama baik dan sokongan olih orang ramai semula, pemimpin seperti ini patut di kikis dengan bersih dalam parti, Kalau tidak sampai bila pun susah memulit semangat

Sekian, Terima kasih

FORWARD BY COMMITTEES MEMBER OF SAMNAK SAMBODHI